Клюки от България 

Благой Георгиев се върна в България, причината ще ви шокира

Благой Георгиев не си губи времето след раздялата със Златка Райкова и вече стяга пищна сватба с новата си половинка. Бившият футболист се завърна преди дни у нас, за да се врече във вярност на 20-годишнаrа Полина. Доскоро двамата с Благой живееха на остров Бали.

Джизъса и Полина искат церемонията да е уникална и неповторима. За целта те са наели сватбен агент, който да изпълнява всяка тяхна прищявка. Поли като всяка жена мечтаела от малка да се види като булка.

Сватбата ще се състои след няколко седмици, като точното място се пази в строга тайна, за да няма неканени гости. Най-вероятно церемонията ще бъде в родния град на девойката. Полина е от Велинград. А семейството й иска точно там тя да каже заветното „да“ на Благой. Куп популярни личности ще забавляват гостите на сватбата на годината. Благой е в отлични отношения с голяма част от родния попфолк, а изпълнителите на драго сърце приемат поканата му, пише „България Днес“.

Георгиев вече е говорил с бившите си половинки Христина Витанова и Златка Райкова да пуснат децата му на сватба номер 2 на техния татко.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 31 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook