Клюки от България 

Благо най-сетне предложи брак на Златка. Има ли Да?

Плеймейтката Златка Райкова сияе до своя любим Благо Георгиев. Двамата посрещнаха новата 2019 година в ресторант в Белград, а наблюдателните забелязаха на една от снимките годежен пръстен на ръката на блондинката.

Очакваше се Благо да връчи пръстена още в Big Brother, но тогава нещата се разсъхнаха. А и мнозина заподозряха, че всичко е рекламен шум. Защото се оказа, че футболистът е рекламно лице на марката бижута, които осигуриха ювелирното изделие.

Годежният пръстен бил връчен на Златка по Коледа, когато двамата събраха родителите си на обща трапеза. На нея присъстваха братът на Благо, родителите му, както и майката на Златка, пише „България днес“.

„Още нямаме дата за сватба, но сме сгодени. Обичаме се безкрайно, смятам, че намерих моята половинка“, категоричен е Георгиев.

Златка има един злополучен годеж по телевизията. Тя каза „Да“ на ММА боеца Георги Валентинов, докато участваше в „Като две капки вода“.

След шоуто обаче отношенията им се развалиха и вместо към сватбения олтар, Райкова пое към чаршафите на набожния Благой.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари
(Visited 211 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook