Клюки от България 

Бившият мъж на Ани Салич фалира (Бранко напълно разорен, наложи му запор на имуществото)

След развода с новинарката разрив е настъпил не само в личния живот на бившия продуцент, но и в бизнеса му. Справка в Търговския регистър показва, че фирмата му е обявила несъстоятелност на 10.12.2018.

Освен това на бившия мъж на водещата към днешна дата са наложени възбрана и запор на цялото имущество, водещо се на негово име. За капак бил даден на съд заради неизплатени финансови възнаграждения на персонала, разботил за него във фирмата му. Всички тези проблеми разорили окончателно сърбина, който до ден днешен не може да си стъпи на краката.

Така се принудил да си вади хляба като общ работник, като последно стана ясно, че е имал доходи през миналото лято, когато бе забелязан да помага в организацията по снимките на първия сезон на „Игри на волята“. В същото време Бранко не може да разчита на помощ от бившата си жена. Още по време на развода двамата си поделиха цялото имущество, придобито по време на брака им.

Ани смятала, че фалитът му не е нейна грижа и го оставила да се оправя както може сам. По отношение на децата си двамата поне стигнали до консенсус. Синът им отдавна е пълнолетен, студент е в Хага и се оправя сам. По-малката му сестра Хана пък остана да живее с майка си. От публикациите на Бранко се вижда, че той страда за децата си, които вижда само по празници.

Не е ясно дали след развода той плаща издръжка, но предвид фалита със сигурност харчовете на новинарк: ата около общите им деца, са в пъти по-големи, пише Ретро.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 1 321 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook