Клюки от България 

Бившата снаха на Мария Илиева вдигна лесбо сватба

Лесбийска сватба е вдигнала бившата снаха на Мария Илиева, научи „Галерия“. Поп певицата също трябвало да бъде на нестандартното тържество, но след раздялата й с Георги Михайлов присъствието й било неуместно.

Сестрата на Георги – Виктория, е сключила брак с половинката си Росица Траянова в Белгия, където гей сватбите са разрешени.

Двете се спрели на тази дестинация и заради брата на Вики, който живее и учи там.

Бившият на Мария Илиева и баща на детето й подкрепял напълно сестра си в еднополовия брак. Същото се отнася и за родителите на Георги Михайлов – майка му и баща му били широко скроени и приели снаха вместо зет без проблем. Любопитна подробности е, че Михайлови били против хетеросексуалната връзка на сина си с Мария Илиева, която не одобрявали за негова половинка.

Колкото до сватбата – тя била в изключително тесен кръг и без излишна помпозност. Бившата снаха на Мария никога не се е притеснявала от ориентацията си. Дори напротив – открито я афишира в социалните мрежи. Виктория се старае да изглежда като мъжко момиче, подстригва се късо и се облича с унисекс дрехи. Нейната избраница Роуз Траян, както я наричат приятелите й, е по-нежната половинка от двойката.

Според близки до Мария Илиева певицата вече не поддържа никакъв контакт със семейството на Георги Михайлов.

Бившият футболист отскоро е сгоден и рядко се интересувал от сина си. Никой от фамилията не присъства и на рождения ден на малкия Александър, който началото на годината навърши годинка.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 288 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook