Клюки от България 

Бившата съпруга на Тодор Колев с горещо признание!(Виж какво разкри)

Актьорът Тодор Колев още е в сърцето на втората си бивша съпруга Йорданка. Данчето, както я наричат приятелите ѝ, го почете по свой начин, макар да е на хиляди километри от родината.

Живеещата в Канада пенсионерка сподели архивни кадри на артиста и написа: „Оставаш с мен завинаги, Тодоре! Какво са годишнините? Безсилие на времето…“.

Запитана от свои канадски приятели кой е мъжът от снимките, емигриралата актриса, която се отказва от театъра, веднага след като завършва ВИТИЗ, обяснява на английски:

„Този красив мъж е най-големият и най-известният актьор на България.

Почина преди 6 години, но всички българи продължават да го помнят. Той беше мой съпруг 17 години и е баща на любимия ми син“.

Йорданка Кирилова се прибра у нас именно заради сватбата на сина си от Тодор Колев – Александър, който обаче се разведе със съпругата си Ани през 2017 г. В Канада втората жена на Адама живее с дъщеря си Анриет, която е от първия ѝ брак с богат белгиец.

Наскоро и тя я дарила с внук. Близки до семейството на актьора неведнъж са споделяли, че докато с Йорданка са били женени, гледал с еднаква любов и общия им син, и доведената си щерка. Сега обаче между тях също имало спорове за наследствената къща на майка им в родния ѝ Шумен.

Подобни скандали тресат и останалата част от фамилията на актьора, гръмнаха медии. Последната му съпруга Мария неотдавна бе обвинена от щерка му Албена, че не я пускала в столичния апартамент на артиста, в който той прекара последните си дни.

Въпреки че по съдебен път наследниците на Тодор Колев уж разделили всичко, вдовицата им криела ключа от имота и не отговаряла на телефонните им обаждания.

Щерката на незабравимия актьор обаче публично обяви, че няма намерение да коментира семейните им спорове, защото те касаели само тях, а не цялата държава, пише „Ретро”.

Източник: kluiki.net

Facebook коментари
(Visited 126 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook