Клюки от България 

Бившата първа дама с чанта за десет бона! (Антонина Стоянова по-лъскава и от кралица)

Антонина Стоянова се появи по-бляскава от всякога. Бившият президент Петър Стоянов и съпругата му бяха сред звездните гости на лъскавата премиера на най-новия български филм „Снимка с Юки”. И този път експрезидентшата събра погледите на присъстващи с блясък, достоен за кралица.

Този път тоалета й бе уникален, но по-лъскави бяха аксесоарите към него, пише Ретро. Най-впечатляваща бе чантата на Антонина Стоянова. Тя имаше златна катарама с емблемата на изисканата френска модна къща „Шанел”.

В момента въпросният аксесоар се търгува за 6100 долара, което се равнява на 10 577 лева. За тази цена може да се купи къща или земя в провинцията, както и доста добър автомобил втора ръка. Най-шармантната ни първа дама не е променила стила си на живот и обличане, откакто напусна „Дондуков” 2.

И по време на мандата на мъжа г-жа Стоянова шашкаше с шармантни тоалети и харчеше луди пари за разкрасителни процедури.

Често по ушите и по нея могат да се видят бижута и аксесоари от любимата й марка „Шанел”. А цените на ювелирните произведения на модния гигант са колосални-започват от 10 000 долара и достигат до 40 000 долара.

Стойността им зависи от рядкостта на скъпоценните камъни, инкрустирани по тях. Всичките си модни трофеи Антонина Стоянова закупувала в чужбина, защото у нас те не могат да се намерят.

В последно време съпругата на екс президента Петър Стоянов разпределяла времето си между София и Женева.

В швейцарската столица тя работи към Световната организация по интелектуална собственост, а офисите на корпорацията са именно в швейцарския административен център.

Тя се радва на лукс в най-богатия швейцарски град, където получава месечно 17 000 швейцарски франка, равняващи се на 30 000 лева.

Освен това Антонина Стоянова има безплатен апартамент в центъра и два двупосочни самолетни билети, за да се прибира в България.

kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 125 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook