Горещо 

Бивш скандален чиновник от Държавен фонд Земеделие, който нападна Мис България с думите, че ще я унищожи, пусна видео с нови ЗАПЛАХИ!

Александър Атанасов пусна ново видео, в което отправя нова порция заплахи. Младият мъж, прочул се преди години с нападението си над Мис България 1999 Елена Ангелова, призова главния прокурор Сотир Цацаров да повдигне обвинения срещу министър председателя Бойко Борисов за краждбата на ЕС фондовете.

„Мен не могат да ме попнат с пръст, имам доказателства“, обяви Атанасов. Заканите му можете да видите във видеото.

Преди няколко години Александър, който е бивш чиновник от Министерството на земеделието и бивш кандидат за депутат на РЗС, нашумя след престрелка в столичния квартал „Драгалевци“. Според една от версиите Атанасов нахлул в дома на Елена Ангелова, придружен от трима гардове. Той от години бил влюбен в миската и я тормозел.

Според нея и мъжа й Николай Нейчев Атанасов правел опити да монтира подслушватели в дома им, следял ги по почивките в чужбина и дори облитал с дрон къщата им. Кулминацията била, когато Атанасов се явил пред къщата с искане миската да тръгне с него. Тогава излязъл съпругът й и двамата се спречкали.

Ченгетата от 6-то районно пък дошли след сигнал на 112 и прибрали всички участници в скандала. Дни по-късно Атанасов е бил въдворен за лечение в Центъра за психично здраве с решение на съда. Според съдебномедицинската експертиза той е опасен и има нужда от лечение.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 53 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook