Клюки от България 

Биляна Йотовска изхвърли храна за 2 бона

Биляна Йотовска удари в земята Гери Дончева с хвърлянето на храна на боклука. Преди две години Дончева изхвърли цяло пиле, от което правеше консуме в „Черешката на тортата” и си заслужи десетки критики за прахосничество в годините на криза.

След вчерашния епизод на „Смени жената” Биляна Йотовска обаче затъмни водещата, като без никакво притеснение изхвърли храна за поне 2 бона. Тя трябваше да живее в семейство, което обича да си угажда на масата.

Фитнеманиачката обаче не може да търпи мезета, мазни меса или сладко, затова изнесе на боклука всичко, без да й мигне окото. Тя претършува основно хладилника и шкафовете на семейството, в което трябваше да поживее няколко дни и после занесе огромните чували с шоколад, месо, мезета и готови супи и кремове в кофата.

Явно при тренировките Йотовска е изпуснала новината, че в София работи банка за храна за бедни, а и няколко магазина предлагат хладилни витрини с манджи за всеки, който ги пожелае.

Хвърлянето на толкова много храна, някоя от която като готовите супи можеше да издържи още доста месеци, след като Биляна напусне чуждата къща повдига въпроса трябва ли така безцеремонно да демонстрира прахосничество.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 508 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook