Клюки от България 

Биляна Дол се татуира за Божинов! Николета я надъха за рисунката

Сръбкинята реши да жигоса тялото си за вечни времена в знак на безкрайна любов към колоритния футболист. Брюнетката изрисува сърце на крака си, което посвети на половинката си, с която са заедно повече от 3 години.

Биляна пристига в столично студио за татуировки в събота около обяд. Седмици преди това си запазва час и обсъжда различни варианти какво да нарисува по тялото си. Колеба се между няколко варианта, но накрая се спира на нежно сърце – символа на любовта й с 10 години по-младия от нея Валери, писа „България Днес“.

Сръбкинята е по секси бял потник, който едва прикрива силиконовите й гърди, и небрежен панталон. Ляга на масата за татуировки и около един час окото й не трепва, докато иглата с мастилото се забива в тялото й. През цялото време до нея е Божинов, който присъства за подкрепа. Той лично закарва Биляна до студиото, изчаква цялата интервенция и след това я прибира.

Вдъхновена от татоса, Дол решава, че може да си направи и телесна рисунка на гърба. Не е решила дали и тя ще бъде посветена на Божинов, но иска да му покаже още от любовта си.

Покрай близките си отношения с бившата жена на Валери – Николета Лозанова, Биляна решава да се татуира, а плеймейтката й дава съвет къде точно може да отиде за тази цел. В същото студио тя си прави на ребрата надпис с името на Ники Михайлов. Сръбкинята веднага последва нейния пример и също се обясни в любов чрез рисунка. И след Божинов първо се похвалва на Николета, която в момента отново почива на екзотична дестинация.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 41 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook