Клюки от България 

Безсърдечно: Лили отказа помощ на болно дете!

Естрадната легенда била помолена да се включи в благотворителен търг, чрез които известни лица от малкия екран събирали средства за помощ на болно хлапе от Бургаско. Парите били нужни за предстояща операция в чужбина, която не била по силите на семейството. Въпреки това хората се надявали, че ще срещнат разбиране и подели инициатива, писа „Уикенд“.

В акцията се включили колеги на звездата, като всеки давал каквото има – обувки, сценични костюми, ненужни маркови дрехи, дори и бижута. Когато организаторите позвънили на Лили, примата замълчала, а след това лаконично обяснила:

„Всеки ден ми звънят по десет пъти за подобни изяви. Понякога съм помагала, друг път не съм. Аз преценявам на кого да помогна. С кой тоалет да се разделя, като всичките са ми скъпи на сърцето? Много хора си мислят, че „копая” парите. Факт е, че и на мен ми трябват, и аз си имам нужди”.

Думите й доста озадачили организаторите на благотворителния търг. До последно те се надявали, че ще могат да трогнат душата й още повече, че не я молят за пари, а за ненужни дрехи и вещи, които да се продадат с благотворителна цел.

„Как не я е срам! Лили е една от най-богатите българки. Има огромна стая – тип гардероб с дрехи. Едва ли знае колко точно чифта обувки притежава – сигурно са над 150. Нито броя на роклите си знае, нито на блузите, на полите, на дънките. Винаги е накипрена, дори когато седи вкъщи. Никога няма да я видите с анцуг. Учудващо е, че винаги се замисля, ако трябва да се раздели с нещо. От млада е такава. Помага, но ако е на кеф”, коментират отказа й в музикалните среди.

Приятели на естрадната легенда обаче я защитават и казват, че поне два пъти месечно тя прави благотворителност, без обаче да се шуми за нея. Лили давала хиляди левове всяка година за болни и бедни хора, на нейната издръжка лежи и един от женските метоси у нас.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 876 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook