Клюки от България 

Без Преслава на рождения ден на сина на Коцето

Фолкът се събра за рождения ден на сина на Константин, но без своята кралица Преслава. Въпреки че само преди месец Преси бе поканила Коцето и семейството му на рождения ден на щерка си Паола, вчера тя липсваше от купона.

На приказното парти синът на Коцето Александър стана на пет години, а с него и татко му бяха Джена, Илиян, Борис Дали с техните наследници. Преди две години тръгна мълвата, че Тупалката и Константин са скарани, след като последният не уважи промоция на своя колега. Тогава Тупалката беше уважен от колеги и приятели, но сред тях не присъстваше Коцето.

На челна линия беше колегата им Борис Дали, с когото оформиха преди време трио БИК и предизвикаха фурор с песните си. Константин категорично отказал да присъства на промоцията, тъй като се е провела в конкурентна дискотека.

Илиян пък бил обиден, че приятелят му не го кани за участия в неговото заведение, както постоянно бил пренебрегван и Борката Дали. След няколко остри реплики и разочарования, че не си помагат професионално, разлъката настанала. Явно обаче тя вече е в историята, защото вчера двамата се забавляваха яко. А за отсъствието на Преслава също има уважителна причина-почивката й в турския курорт Бодрум.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 88 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook