Горещо 

Бесният, ранил 3 полицаи, скочи от втория етаж на болницата

При провеждане на изследвания задържаният за нападение над полицаи, който рани трима вчера, се опитал да избяга, като счупил прозорец и скочил от втория етаж на болничното заведение.

Мъжът, нападнал полицейски служители, е пострадал при опит да избяга от преглед за освидетелстване от психиатър. Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България. Районна прокуратура – Стара Загора наблюдава досъдебното производство срещу него по описа на 01 РУ на МВР – гр. Стара Загора.

В стаята на скенера младият мъж неочаквано се устремил към прозореца, разбил с главата си стъклото и скочил оттам, като паднал върху козирката под стаята на скенера, съобщи „24 часа“. Наложило се спешно да бъде опериран от неврохирурзи и ортопеди, тъй като наранил тежко главата си при удара в стъклото и падането.

„Сега е в стабилно състояние в реанимацията, но има опасност за живота му“, каза пред „24 часа“ директорът на болницата проф. д-р Йовчо Йовчев. Той изрично уточни, че при Николай не се открити алкохол и наркотици, поведението му се дължало на отключващи се психични проблеми

Вчера 25-годишният мъж от Сливен с инициали Н.М.Ф. бе задържан за нанасяне на телесни повреди на полицейски служители и отведен в ЦСМП – Стара Загора за преглед и освидетелстване от психиатър. Днес, при провеждане на изследвания, задържаният се опитал да избяга, като счупил прозорец и скочил от втория етаж на болничното заведение. Получил е множество травми и е настанен за лечение в УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович“ – Стара Загора.

Вчера около 16 ч. Н. М. Ф. започнал да буйства в автобус, пътуващ по междуградска линия, на изхода на Стара Загора към Нова Загора. Шофьорът спрял и подал сигнал на 112 . Отзовалите се на място полицейски екипи се опитали за укротят и задържат буйстващия. Тримата полицаи получиха наранявания – двама от нож, третият бе с усукани колянни връзки.

kanal3.bg

Facebook коментари
(Visited 281 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook