Клюки от България 

Бергендорф направи скандални признания

Жана Бергендорф е била осъдена за домашно насилие на предишния си приятел – кубинеца Леандър. Съдът е постановил глоба от 3000 лева, които скандалната певица в момента изплаща. Това призна самата Жана в интервю за седмичника „Галерия“.

„Не е вярно, че съм се измъкнала суха от това дело. Осъдиха ме. Трябва да платя обезщетение от близо 3000 лева, не помня колко точно… Въпреки че аз бях жертва, не Лео. Но здраве да е“, отсича Бергендорф.

Не е ясно дали тя е платила глобата. Присъдата е потвърдена и на втора инстанция. Кубинецът, с когото поп звездата имаше връзка няколко години, подаде жалба по Закона за защита от домашно насилие срещу нея, след като при грандиозен скандал след употреба на наркотици, певицата го бутна и той си счупи крака. Жана твърди, че танцьора от еротичната формация „Максимус“ редовно я малтретирал и заради него започнала да употребява дрога. Днес обаче била чиста и от 7 месеца не шмъркала кокаин.

„Е, пушила съм трева един-два пъти – ако някой запали около мен, си дръпвам“, признава тя. Кубинецът Лео при един от арестите си след шумни оргии в дома на Жана. Танцьорът успя да осъди Бергендорф по Закона срещу домашното насилие

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 37 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook