Клюки от България 

Бербатов спипан от папараци с привлекателна актриса от „Под прикритие“! Вижте какви ги вършат двамата

Димитър Бербатов бе засечен от фотографите на „Ретро“ в компанията на млада, привлекателна актриса.

Топфутболистът бе седнал на по кафе с Йоанна Темелкова, която блесна преди време с ролята си на дъщерята на Джаро в хитовата криминална поредица „Под прикритие“.

И Йоанна, и Бербо са семейни и с деца, но това очевидно не пречи на приятелството им и те намират време да се срещнат. Актрисата неотдавна се залюби с внука на големия оперен певец Николай Гяуров – Мартин, с когото вече са родители на син.

Въпреки че мъжът й също е футболен запалянко, той нямал покана за срещите й с Бербатов. Още по-интересното е, че красавицата и голмайсторът се виждат в заведение, разположено само на няколко метра от новото семейно гнездо на Димитър, където той преди броени седмици се нанесе заедно с жена си Елена и двете им щерки.

Познанството на актрисата от „Под прикритие“ и бившата звезда на „Манчестър Юнайтед“ било съвсем прясно. Пътищата им се кръстосали в края на изминалото лято покрай благотворителния футболен мач между играчите на „Берое“, към които се присъединил и Бербатов, срещу младите родни актьори.

Темелкова се занимавала с организацията на спортното мероприятие и покрай професионалната комуникация между нея и Митко се зародила симпатия, която Йоанна не отрича.

На официалната вечеря след събитието двамата отново стояха близо един до друг и не спрели да си говорят. Младата актриса е увековечила момента със селфи с футболиста, под което пише: „Само ще кажа, че май се зарадва, когато го помолих за снимка“.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 260 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook