Клюки от България 

Бейби бум в чалгата! Три звезди чакат бебета

Известната фамилия Стораро упорито крие, че в семейството им скоро ще се чуе отново бебешки плач. Фики ще става баща за втори път, като сега щастливите родите се готвят за момиче. Най-щастлив от този факт е дядото – Тони Стораро, тъй като това ще е първа женска рожба в рода му.

Наш репортер научи, че съвсем скоро бебешки колички ще бутат още две фолк звезди, които към момента също крият от медиите и почитателите си благата вест.

Актуалната певица Лорена чака първа рожба от дългогодишния си приятел, който живее в Германия. Изпълнителката на „Жена за лудницата“ е решила да се отчете като майка в този труден за музикалния бизнес период, в който участията бяха замразени, а в момента доста ограничени.

Наш източник издаде, че Лорена ще работи до края на май и вероятно малко от юни, след което ще се оттегли от сцената за няколко месеца в очакване на щастливото събитие. Вероятно ще замине при бъдещия татко и ще роди извън границите на нашата страна. Лорена се е задействала сериозно с кариерата си и е заснела цели два клипа, с които да задържи вниманието върху себе си, докато е по майчинство. А поетите й ангажименти за следващите месеци се разпределят сред колежките й.

40-годишната Ивена също е в очакване на първа рожба. Наскоро звездата отпразнува рождения си ден и показа наедрялото си коремче през близки и приятели.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 49 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook