Клюки от България 

Бащата на „Радка Пиратка“ се ожени на 60, булката е…

Бащата на „Радка Пиратка“, попфолк динозавърът Тошко Тодоров, отново се ожени, докато е в юбилейната си 60-годишнина. Съпругата му Мария Шопова е от Горна Оряховица и е известна като най-добрата рибарка в целия регион.

Двамата се познават отдавна. Отначало били само приятели, но след това постепенно Амур пуснал стрелите на любовта в сърцата им.

Преди година Тошко паднал на колене и с пръстен в ръка предложил на любимата си да се оженят. Тя, разбира се, приела, без изобщо да се замисли. Вчера двамата са сключили граждански брак в Горна Оряховица, а вечерта имало стилен купон с участието на отбрани гости и приятели. Денят на подписването не е избран случайно. 3 юли е рожденият ден на Мима, пише „Телеграф“.

Двамата новобрачни вече имат и маршрут за бъдещото си сватбено пътешествие, но не искат да го издават. Споделят само, че ще бъде на едно много красиво и романтично местенце, далече от папарашки погледи и фотоапарати.

Скоро след сватбата Тошко влиза в студио, за да започне записите на новите си песни. Дали сред тях ще има и такава, посветена на хубавото Миме, феновете му предстои да научат. Според техни общи познати, откакто е с Мима, Тошко лети напред и нагоре на крилете на любовта.

Ветеранът на родната сцена кипи от енергия и направо го сърбят ръцете за нови творчески проекти и участия. Преди няколко дни той участва на събор в Смолско, където изпя няколко песни.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 742 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook