Риалити 

Азис сензационно: Има двойка в „Маскираният певец“

Фолк певецът и панелист на „Маскираният певец“ Азис хвърли страшна бомба в последния лайв на шоуто. Тази година лицата под маските са доста спорни и малко са тези, които се оказват едно към едно с предположенията от панелисти и фенове. Изпълнителят от лекия жанр е един от малкото, които успяват да дадат адекватни отговори на фона на очевидно случайно попадналия в панела Владо Пенев.

Костинбродският славей се открои със сензационно предположение за двама от укриващите се под маските, назовавайки семейна двойка от шоубизнеса. Според него един от най-потайните образи, този на Златният е не друг, а моделът и актьор от сериала „София ден и нощ“ – Кристиан Кирилов, познат още и с екранното си име Митко.

Към тази прогноза го насочи уликата, която потайният образ изложи – статуетка от награди на Нова телевизия през 2018 г. за любим актьор от риалити сериал. За финал Азис провокира още по-сериозни размисли с друга от тайнствените маски, а именно Хищницата.

„Аз мисля, че тук има двойка. Кристиан Кирилов е под маската на Златният, а Хищницата е неговата жена Джулия“, отсече Васко. Автор / Източник:

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 276 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook