Клюки от България 

Азис се прекръсти, вижте как навремето избрал псевдонима си

Изпълнителят официално се казва Васил Боянов Троянов-Азис – разкрива в. „България днес“. Той е направил промяната преди няколко месеца и новото му име вече е променено в личните му документи – отбелязва изданието.

Изпълнителят сам избира псевдонима си в началото на своята кариера преди повече от 15 години. Първоначално се представя като Крез. Неговата баба, която е известна циганска врачка, сънува лош сън и го предупреждава да смени псевдонима си. Певецът отказва и скоро след това си чупи крака на две места. Поразен от пророчеството, Васко се прекръстил на свой любим герой от турски сериал Азис.

Новото име наистина носи късмет на костинбродския славей и той се превръща в най-продаваният роден изпълнител. Години наред е разпознаваем с това има кaкто в България, така и в чужбина. Наскоро дори руска телевизия посвети цяло предаване за него. Излъчиха кадри от началото на кариерата му, както и снимки от настоящето.

„Какво се случи с Азис? Помните ли певеца, който пееше с рокля и на токчета? Той се е променил до неузнаваемост и се е превърнал в истински мачо“ – се казва в репортажа. Популярността на Васил го кара да добави псевдонима си официално.
„Аз съм Азис. Този образ живее с мен толкова дълго време“ – споделя изпълнителят.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 68 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook