Клюки от България 

Асен Блатечки се занемари, прилича на 60-годишен чичка с шкембе СНИМКИ

Само „диагоналката“ му липсва на Асен Блатечки, за да е напълно завършен образа му на 60-годишен чичка. Довчерашният секссимвол на българското кино вече трудно може да бъде свързан с думата „секс“, а символ би могъл да бъде на вестник „Трета възраст“, гъбаркат го зевзеци в мрежата.

В действителност Блатечки доста се е занемерил през последната година, пише Интриги.бг. Косата му е побеляла и вместо да прикрие посребрелите коси, той е влошил положението, пускайки си прошарена брада.

Годините са си казали думата, прорязвайки лицето му в дълбоки бръчки. Клепачите му са паднали, правейки очите му малки и присвити, в следствие на възрастта.

Още по-сериозно е положението във физиката. Актьорът си отглежда наедряло бирено шкембе – доста неприятна гледка за жените.

Близки до 52-годишния Блатечки също признават, че е занемарил визията си и отдават това на новата половинка в живота му – Елеонора Янакиева. „И той като повечето мъже, които имат сериозна връзка, е спрял да се поддържа, защото вече няма кой да ги избира“, коментират негови колеги от театъра.

За сметка на това пък новата жена до него е изключително красива и видимо полага доста грижи за визията си. Ели тренира, има перфектно тяло и плочки на корема, прикрива бръчките с ботокс и редовно се подлага на козметични процедури. И никак не й подхожда чичка с диагоналка.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 24 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook