Клюки от България 

Асен Блатечки отслабна и се подмлади (Вижте го преди и сега – Снимки)

Асен Блатечки никак не си губи времето по време на карантина. От както се е затворил вкъщи заради пандемията с коронавирус актьорът изглежда доста по-млад и отслабнал от преди появата на заразата в България.

Топ актьорът реши да покаже как се е променил в медиите, които често го критикуват, че е напълнял и води нездравословен начин на живот. Блатечки се показа на снимки преди и сега и няма две мнения, че резултата е впечатляващ. Видимо се е разделил поне с 10 килограма и за годините си изглежда повече от перфекно като не се е подлагал на пластични корекции.

С виртуалните си фенове той споделя и се фука с кадри от Коледа и по време на карантината. Плейбоят и секс символ на българското кино и половинка на красавицата Диляна Попова отново е във форма, с която да разтупти женските сърца.

Асен бе наддал на килограми заради снимки във филм. Но лесно свали излишното тегло, хвали се самият той. Като споделя, че не правил строга диета, само се е лишил от въглехидрати и е засили тренировките, предават от ХотАрена, цитирайки „България днес“.

Прави впечатление, че на скорошното фото актьорът се е отървал и от тъмните кръгове под очите, забелязват феновете.

Секссимволът се шегува, че е намалил и цигарите, заради притесненията от зараза с COVID-19.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 60 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook