Клюки от България 

Арест! Униформени отведоха Кулагин с белезници в районното

Гримьорът Валентин Кулагин е бил откаран с белезници на ръцете към ареста на Четвърто РПУ в София на ул. „Крум Попов” в квартал „Лозенец”.

Около 15 часа следобед на 5 октомври патрулен автомобил на Четвърто РПУ паркира пред полицейското управление, а оттам полицаите измъкнаха почти насила Валентин Кулагин. Прихванат от двама униформени служители на реда и със силно извити ръце към гърба, оковани в белезници, гримьорът бе въдворен в ареста пред смаяните погледи на десетки минувачи и чакащи на опашка за получаване на лични документи граждани, пише standartnews.com.

Какво точно се е случило с Валентин Кулагин и защо той е арестуван и е с белезници на ръцете, засега остава загадка. Служителка на регистратурата в Четвърто РПУ заяви: „Нямам право да давам информация!”. Най-вероятно Валентин Кулагин е задържан за хулиганство и е оказал съпротива при задържането си, заради което служителите на МВР са действали по-грубо спрямо него, допуснаха очевидци на случката.

Докато Кулагин извървя пътя от патрулката до сградата на Четвърто РПУ, той събра много подигравателни коментари от хора, чакащи пред районното. Тъмнокожо момиче даже го сочеше с пръст и открито се смееше, докато нейн приятел, българин, се провикна на висок глас: „Не го пускайте тоя, дръжте го в ареста!”

Явно Кулагин е на свобода, тъй като е споделил новината за ареста в личния си профил във „Фейсбук“. Написал е на английски „лошо момче“, но не дава повече информация по случая.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 502 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook