Клюки от България 

Антония Петрова заложи мезонета от Бередин заради новия си (Миската тегли кредит от 900 бона)

С кредит за близо 900 лева се е обзавела бившата Мис България Антония Петрова.

В случая заемът не е, защото Тоца го е закъсала, а от добро сърце. Целта на операцията е да подпомогне бизнеса на настоящия си съпруг Ивайло Батинков. В името на любовта миската прави и друга солидна саможертва. За да гарантира парите, миската е заложила шикозния си мезонет в София, подарен й от руския олигарх Александър Бередин след развода.

Финансово-любовната бизнес история започва миналата година. Малко след като роди момче на Батинков, Тоца се впуска смело и в бизнеса. Срещу 67 хиляди лева миската купува половинта акции от софийската медицинска лаборатория.

Макар и с модерна техника и множество клиенти, дружеството на Петрова има натрупани загуби и задължения над един милион. Малко след сделката пернишката миска залага купеното дружество. Повод е сключен заем от фирматаза търговия с лекарства на настоящия й съпруг Ивайло Батинков. Самият заем е на стойност 443 162 евро.

Макар бизнесът му да върви, кредиторите настояват за допълнително обезпечения, които да им гарантират, че Батинков ще им върне парите. Така медицинската лаборатория на Тоца заедно с притежаваната техника също е присъединена към длъжниците. Отделно Петрова се съгласява да ипотекира и мезонета си в елитен столичен квартал.

Според договора Батинков трябва да върне парите до 2021 година. Месечната вноска е между 13 и 15 хиляди лева, с изключение на юни тази година, когато се дължат 145 491 лева. Според условията, в случай, че мъжът на миската не плаща, на търг може да бъде извадена медицинската лаборатория и жилището.

Самият мезонет е с площ 158 кв метра и според брокери стойността му е поне 300 хиляди евро. Той остана собственост на Антония след раздялата й с Бередин. Освен него, Тоца получи и три апартамента в Созопол. Според слуховете, Бередин й е оставил и около 5 милиона лева. В замяна тя се съгласила да забрави миналите си обвинения към него за насилие и пиянски скандали.

Петрова поема ангажимент и да не разкрива бизнес тайни на олигарха, пише България днес. Въпреки, че ужа са се споразумели, той не пропусна за последно да я клъвне във Фейсбук: „Искам да напомня на моята любима колко е кратък пътят от Малдивите и Лос Анджелис до Лещен и Ковачевци“, заяде се той.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 62 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook