Клюки от България 

Антон Радичев алармира: Богомил Грозев курортува в Италия, а аз още му треперя за борча към банката!

Скъса ми нервите бившият ми зет, мине ли грипната епидемия, ще се разправя с него”, обяви актьорът легенда от Народния театър.

На Свети Валентин ще се навърши точно една година, откакто Богомил Грозев обеща с ръка на сърцето пред бившия си тъст Антон Радичев, че ще го отпише като свой гарант по ипотечния си кредит.

Бремето на банковия борч обаче продължава да тегне над легендарния актьор от Народния театър, а водещият на Нова упорито си прави оглушки по въпроса. Звездата на „Оркестър без име”, „НЛО” и „Етажна собственост” вече напълно е загубил съня си от притеснение. Антон се опасява да не би съдия изпълнител да му почука на вратата и да конфискува единственото му жилище.

„Този човек няма милост! На 14 февруари 2019-а официално се разведе с дъщеря ми и ме увери, че още другата седмица ще се задейства, за да ме освободи от ипотеката. Майка му дори се съгласи да прехвърли заема на едно от своите жилища, но нищо такова все още не е станало. Нещо повече – Богомил се крие, когато го търся. Звъня му по телефона, а не ми вдига. Не мога да разбера, защо се държи така. Видял е само добро от мен, а толкова време ми къса нервите и ме държи под напрежение. Само да мине грипната епидемия и ще се разправя с него. Ще отида в Нова телевизия да разкажа на шефовете и колегите му на какъв стрес ме е подложил”, сподели пред „Уикенд” артистът с прякор Баба Тонка.

И допълни, че докато трепери за борча на Грозев, журналистът си живее повече от охолно. Новинарят си купувал скъпи автомобили, маркови дрехи и други луксозни стоки, а курортувал и в чужбина. Ски бившият зет карал не на Витоша, а по пистите за баровци в Италия.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 85 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook