Клюки от България 

Антон Хекимян се оказа доста суетен: Дава луди пари за прически! (Виж още)

Водещият Антон Хекимян хвърля луди пари за външния си вид.За оформяне на брадата и за прическата си водещия на „Тази сутрин” се доверява само на професионалисти.

Фотографите на „Ретро” често засичат Тони да посещава едни от най-елитните салони за красота, за да освежи подстрижката си.

За фризурата на журналиста се грижел лично собственикът на студиото – небезизвестният коафьор Георги Петков, който е любимец на родния хайлайф. Негови редовни клиентки са певиците Нели Рангелова, Мария Илиева, Галена, моделката Диляна Попова, редица бизнес дами и милионерски съпруги.

Справка с ценоразписа показва, че месечно Хекимян отделя близо 200 лева, за да бъде прическата му всяка седмица изрядна за ежедневия ефир, макар да можел и сам да подкъсява косата си с най-обикновена машинка.

За разлика от другите клиенти на салона, суперангажираният тв водещ не остана на раздумка с екипа, а почти на бегом напусна вратите и се отправи към автомобила си. От известно време насам журналистът се движи с черно ауди, което обаче не е нов модел и той го закупил втора ръка от друг собственик.

Софийските задръствания поизнервиха тв водещия и за да спести няколко секунди време, той пусна дребен боклук през прозореца на колата си върху пътното платно, пише „Ретро”.

В същото време именно Хекимян е едно от лицата на кампанията на Би Ти Ви „Да изчистим България за един ден“. Финалната спирка на тв звездата не бе някое от модните заведения в центъра на София, където да събира дамски погледи с нова прическа, а сградата на телевизията.

Вървейки към офисите, Тони се възползва да проведе личен разговор, но не получи отговор на позвъняването си, което видимо го изнерви.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 73 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook