Клюки от България 

Ани Хоанг с шокиращо признание!

Попфолк певицата Ани Хоанг ще сюрпризира меломаните с нова доза провокация. До броени дни тя ще представи стартовата си за 2020 г. песен, обещаваща една различна и напълно неочаквана визия.

По музикалния проект талантливата изпълнителка е работила съвместно с друга звезда, чието име упорито пази в тайна. Мистериозната половинка на Хоанг е автор на музиката, аранжимента и текста, в който се е включил и режисьорът Людмил Иларионов – Люси.

Почитателите на Хоанг са категорични, че изпълнението отново ще предизвика контрастни мнения, както в музикалните среди, така и сред фенската общност. За партньора си Ани споделя:

„Мъж е, гласовете ни си пасват, като това е изпитано във времето. Част от момчетата и момичетата, които симпатизират на творчеството ми, искаха да пусна „нова бомба“ – е, правя го!“

Любопитна подробност е, че този път изпълнителката на „Луда обич“ и „Виетнамчето“ не само ще покаже нестандартно звучене, но ще го обедини със стила на бунтарка.

„Парчето е енергично, доста различно от моите до момента, бих казала и не само – то е различно от това, което слушаме в момента. Тази песен е факт от доста време, все не и идваше ред. Променихме аранжимента. Има не малко корекции от първоначалния вариант, който бяхме измислили. Исках добър продукт и се радвам, че успях да постигна очаквания краен резултат. Човекът до мен имаше доста ангажименти и проекти, които беше задействал, аз също, изчакахме, но за добро. Записахме я, видеото е готово, на финална права сме преди излизането й“, коментира Хоанг.

„Може да се каже, че ще бъда различна. Още по-нахакана мадама. Искам да бъде изненада. Люси (бел.ред. Людмил Иларионов) се опитва всичко, което прави за мен да отговаря на самата мен, за да нямам затруднения. Това е едно страхотно начало на 2020 година“, допълва певицата.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 58 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook