Клюки от света 

Анджелина Джоли припадна! Лекарите предупредиха за най-страшното…

Анджелина Джоли получи неочакван припадък. 44-годишната актриса бе в Колумбия по хуманитарна мисия, но там изгуби съзнание от изтощение. Състоянието на холивудската звезда било притеснително.

След като загубила съзнание, Джоли с трудности била приведена в съзнание. Цялото й обкръжение настоявало тя да посети болница. След завръщането си от Колумбия, Анджелина неохотно отишла в болница, но си тръгнала, без да изчака резултатите от теста, като казала, че не се интересува. А когато резултатите й били изпратени, актрисата отказала да каже на никого какво казват.

Някаква информация в медиите все пак изтече. Лекарите предупредили Джоли: ако тя не промени отношението към организма си, може да умре. Жизнените органи могат да спрат да работят. И има причини за безпокойство: актрисата яде много малко и неравномерно.

Така в антуража й разказаха, че Джоли не може да яде няколко дни подред, задоволявайки се само с малки парченца, които „хване“ в движение. Актрисата е достигнала критична степен на загуба на тегло.

В същото време Джоли, вместо да се заеме със здравето, просто скрива измореното си тяло под обширно облекло. В Колумбия имаше един инцидент – ръкавът й се отметна и хората наоколо видяха голата ръка на актрисата. Било просто страшно.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 52 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook