Клюки от България 

Андрей чака второ дете

Станалият за сефте татко точно пред прага на 40-те си години продуцент Андрей Арнаудов ще се размножава за втори път – това е актуалният слух, който обикаля от началото на месеца кулоарите на Би Ти Ви. Половинката на Иван Христов не обелвал дума по темата, но напоследък на няколко пъти водил любимата си Емануела на доктор, при това в приповдигнато настроение, което оставя впечатлението, че не става въпрос за някой неприятен повод, а тъкмо обратното – за предстоящо щастливо събитие, пише lupa.bg.

Андрей беше изпаднал в истински културен шок от прясното си отроче, което вече е на 2 годинки. Синчето, което кръсти на знаменития си татко – диригента Васил Арнаудов, се оказа колкото благословия, толкова и проклятие за очилатия телевизионер.

„Животът му е като някакъв наръчник за кошмарите на младите татковци. Не смее да спи, ходи на пръсти, страхува се да взима детето на ръце. Направо се съдирам от смях, като го гледам колко се е панирал”, шегуваше се с дългогодишния си авер Иван Христов, който е истински спец в материята и отглежда цели четири хлапета.

Синеокият зевзек дори подари на стария си другар книгата „Наръчник за оцеляване на млади родители”, за да има с какво да запълва безсънните нощи. Явно обаче паниката вече е отпуснала Андрей и той е готов за втори опит в безкрайния път на бащинството. А и Емануела, която е вече на 33, го притискала с аргумента, че няма намерение да ражда пак като стане лелка.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 659 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook