Клюки от България 

Андрей Арнаудов призна пикантна тайна за развода си и серията изневери

Тв продуцентът Андрей Арнаудов е от тези, които си признават грешките, независимо от цената. Днес той е щастливо женен, улегнал и успешен, но преди години ситуацията в живота му съвсем не е била такава.

Едва наскоро стана ясна и истинската причина за скоропостижния развод, който Арнаудов имаше със сръбкинята Даниела Янков, след повече от 10 години мълчание. Тв продуцентът не крие, че вината за разпадането на брака му, е негова.

„Развеждаме се. Не се разбираме, а вече не се и обичаме“, призна Андрей през 2010-та, но отказа да издаде повече подробности за разпада на брака си.

„На Даниела аз й предложих да се оженим, а въобще не бях готов за семейство. С нея не бяхме живели заедно, преди да се оженим тя идваше в България или аз ходех в Белград за 2-3 дни в седмицата. Бях твърде инфантилен в личен план до раздялата ни, но след това чувствах голяма вина, че съм я подхлъзнал. Когато реши да си тръгне, аз не исках да я спирам, прекалено много я бях наранил, не постъпих честно. Тя беше много качествен човек и не заслужаваше това. И досега чувствам вина“, призна едва наскоро продуцентът.

Припомняме, че Андрей и Даниела се ожениха през есента на 2009-та в родината на блондинката, а още преди сватбата сръбкинята сподели, че й е много трудно да свикне с черния хумор и големите количества алкохол, които са неизменна част от живота на Андрей и неговите приятели. Двамата се запознаха в Белград, където популярното у нас екранно дуо продуцираше няколко предавания за тамошната телевизия „Фокс“. След сватбата, Даниела стана водеща в съботното шоу на Иван и Андрей по Нова телевизия – „Станция Нова“, където заедно с половинката на Иван – Вихра, водеше рубриката „Отчаяни съпруги“, пише „Уикенд“.

„В раздялата ми с Даниела бяхме напълно дипломатични, но пресата изобщо не беше – трябваше 100 пъти да се натърти, че тя си е тръгнала, просто защото съм голяма свиня. Вината за раздялата наистина беше в мен, аз нямам проблем с егото си да го призная, но детайлите предпочитам да запазя за себе си. Дори и по-сериозни издания и журналисти се занимаваха с нашия развод. Мен в България ме разнасяха като дроб сарма.

Сега не бих приел някакви писания така тежко, но тогава това допълнително ме потискаше. Истината е, че по онова време изобщо не бях готов за семейство, а на всичко отгоре в същия момент всичко, което с Иван бяхме градили 10 години, пред очите ни се разпадаше и затова бях още по-мнителен. Подиграваха ни се за шоуто, за работата ни, подиграваха ни се за личния живот“, споделя с болка синът на най-големия български хоров диригент Васил Арнаудов.

Краткият си брачен живот в България Даниела сравнява със сън, от който внезапно се е събудила. Вместо да развява брачните си скандали и евентуално обиди, които са си разменили с Андрей, бившата му жена деликатно обяснява, че в деня, в който студеният поглед на бившия любим я разстроил, тя зверски катастрофирала и едва не загинала, пише още изданието.

„Този ден не бях яла нищо, бързах да тръгна за Белград, имам ниско кръвно, валеше, причерня ми и загубих контрол над колата… За няколко секунди трябваше да реша дали да вляза в дълбоката канавка отстрани или да се блъсна в една стена. Избрах стената. Колата беше тотално смачкана. Но на мен ми нямаше абсолютно нищо освен стреса и синините по тялото… Точно в този ден видях студения поглед на Андрей“, обясни в едно от малкото си интервюта Даниела Янков. Красивата блондинка е доста ранима, а според слуховете сръбкинята е опитала да се самоубие и катастрофата изобщо не е била случайна.

Според слухове, преди катастрофата тя спипала Андрей в изневяра в семейния апартамент с нейна близка приятелка. Драмата се разиграва на 16 май 2010-та, когато тя се прибира изненадващо от Белград в софийското им жилище, навярно предусещала, че семейният апартамент се обитава от друга жена. Устройва изненада на Андрей, като не го информира, че се прибира ден по-рано от Сърбия.

Влизайки за последно в семейното им жилище в София, тя се натъква на кошмарна гледка – мъжът й Андрей пие сутрешно кафе и фреш с една от най-добрите й приятелки. Шокът бил толкова голям, че тя и до днес не може да си спомни какво е направила, освен това, че на секундата напуснала жилището. Час по-късно се блъска с колата си на път за Белград в близост до българо-сръбската граница на Калотина. Катастрофата е тежка и сякаш е предизвикана умишлено от Даниела – автомобилът буквално се врязва с висока скорост в скалите от дясната страна извън пътното платно. Възможно е и причината да се крие в това, че блондинката е била много разтроена от гледката, която е видяла в семейния си дом.

Стройната блондинка и до днес отрича пред приятелките си, че е опитала да се самоубие. Тя е откарана в болницата в сръбския Димитровград с множество синини и натъртвания. Лекарите и полицаите, съставили протокола за катастрофата, се досещат, че сръбкинята е опитала да сложи край на живота си, когато тя със сълзи на очи и отчаян глас моли докторите да излъжат мъжа й Андрей, че е напуснала лечебницата.

Продуцентът на „Фермата“ научава за катастрофата от Яна – близка приятелка на Даниела, на която тя се обажда след удара в скалите. Тя я моли да я вземе и откара от Димитровград до Белград. Дружката й тръгва спешно, но не спазва обещанието си и се обажда на Андрей и на Вихра.

В крайна сметка, Даниела е убедена от Вихра да се върне в София и блондинката нощува в дома на Иван и Вихра, а на следващия ден в София идват приятели от Сърбия, за да я приберат. Даниела не желае да се види с Андрей, за да чуе обясненията му, среща се единствено със свекърва си Илиана. И до днес Андрей и заподозряната в изневярата твърдят, че този ден тя просто се отбила в дома на екранната половинка на Иван – да, между тях вече хвърчали флуиди, но тя настоявала Арнаудов да намери начин да съобщи на Даниела за деликатната ситуация.

„Бях доста сериозен женкар. В по-младите ми години любопитството и емоцията ме караха да търся нови и нови любовни преживявания. И се възползвах на 100% от факта, че с компромисната ми външност момичетата ме харесваха. Никога не съм се опитвал да впечатлявам с пари“, признава продуцентът, който не крие, че е имал много проблеми със сериозните си приятелки заради липса на моногамия.

Андрей признава също, че е имал и много еднодневни секс афери, но сериозните му приятелки са няколко на брой, всичките известни на медиите.

„Между 2001 и 2006 г. беше период на брутално безгрижни години. Аз се занимавах главно с това да се опитам да спя с колкото се може повече момичета в София, което много лошо съвпадаше с факта, че в част от тези периоди имах гаджета. И първото, и второто момиче, с които имах по-дълга връзка тогава, не бяха никак доволни от този факт. А тъй като бях по-малък, бях и аматьор в тези любовни игри и често се случваше да ме хващат. Днес, когато си спомням тези моменти, честно казано, не мога да твърдя, че се гордея с това, което съм правил, но не се и срамувам. Бяхме много млади, имахме много енергия. На двете ми сериозни приятелки от онова време не ми остава нищо друго, освен да се извиня… пак. Мисля, че са ми простили, защото поддържаме чисто приятелски отношения и до днес“, признава тв продуцентът в биографичната им книга с Иван „Братя по сърце“.

Едното му гадже е красивата Надя Иванова, позната повече просто като Надя от „Елит“, с която бяха голяма любов. „С Надя бяхме заедно две години. Тя е много готина и бяхме голяма любов, но аз продължавах да правя много отклонения. Бяхме много млади, аз бях класическо софийско копеленце, което мислеше, че всичко му е позволено. На нея й идваше в повече и ми отмъщаваше много болезнено. И накрая, от много хитрост, аз страдах дълго, когато тя най-логично, след всичко преживяно, реши да ме остави. Останахме приятели и даже работим заедно“, откровен е Андрей.

Тв продуцентът не крие още, че след развода си с Даниела, е имал 2-годишна връзка с танцьорката Маргарита Будинова, като тогава очаквал, че вече е готов за сериозни отношения, но уви, не се получило. „Не знаех какво е да бъда партньор в пълния смисъл на думата. В края на тази връзка се чувствах за първи път жертва“, не крие Арнаудов. След танцьорката, Андрей се хвърля в обятията на Бориса Тютюнджиева, но с нея е било по-скоро безгрижна и купонджийска връзка, не е имал очаквания за семейство и брак.

След това на хоризонта се появява Емануела Толева. Отношенията им се развиват доста бързо, двамата заживяват заедно малко след началото на връзката им, следва сватба и бебе.

Днес продуцентът не крие, че е щастлив в личния си живот, намерил в точната жена за себе си, плануват второ дете и вече семейството му е приоритет, а бройкането на жени е останало много далеч в миналото.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 2 717 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook