Клюки от България 

Андреа съвсем се занимари! Певицата не прилича на себе си, а в мрежата я сравниха с Мис Пиги!

Певицата Андреа отново замяза на Мис Пиги, показа мощни кълки.

Андреа напоследък така му е отпуснала края, че се е превърнала в двойничка на пухкавата сладурана Мис Пиги – пише в. „Уикенд“. Гаджето на Кубрат Пулев пази в строга тайна точно колко килограма тежи, но съдейки по снимките, би трябвало да е поне 75, а може би и повече – отбелязва изданието.

Това е, меко казано, смешно на фона на неистовия стремеж на певицата да лъже хората, че е слаба като вейка. Преди да пусне свои кадри в публичното пространство, тя задължително ги обработва така, че да изглежда поне 20 килограма по-слаба, отколкото е в действителност.

Ако човек гледа рекламните й фотографии, ще реши дори, че блондинката е болна от анорексия. Слава богу, това изобщо не е така в действителност.

След едно от участията й в Стара Загора клубът, в който е пяла, е публикувал оригиналните снимки, благодарение на които става ясно, че Андреа няма нищо общо с упорито налагания образ от клиповете си. Тя демонстрира мощна балканска осанка и едри бедра, а под пухкавите бузи някои съзират двойна брадичка.

Това обаче не е горната граница на килограмите, които е стигала. Преди две години Андреа беше дори още по-пълна. После успя да отслабне, но в последните месеци кантарът отново е тръгнал заплашително нагоре.

„Не разбирам каква е тази нейна мания да заблуждава хората с визията си? Андреа има своя чар, нищо че е дебеличка“ – отсичат феновете на изпълнителката.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 2 481 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook