Клюки от България 

Андреа надмина издънката на Благо с драскането върху Колизеума в Рим с гаф на родна земя (СНИМКИ)

Фолкпевицата Андреа за пореден път провокира социалните мрежи със своя разголена снимка. На всички ни е ясно, че половинката на Кубрат Пулев се прави секси с помощта на фотошоп и в действителност не е толкова перфектна, каквато излиза на снимките в профила си.

Намесата на фотошоп ясно личи при последната й снимка, на която в стремежа си да се втали и направи фотоса като картичка, е сътворила голям гаф.

След като Благой Георгиев надраска с монета Колизеума в Рим, Италия, Андреа реши пък на родна земя да се подиграе с един от символите на Родипите и Пампорово.

Явно кулата на връх Снежанка в Пампорово е загрозявала пейзажа и Андреа е решила просто да я премахне. „ШОУ“ ви показва и истинската гледка, която се разкрива от местоположението на Андреа в известен ресторант в планинския курорт. И за сравнение нейният вариант, който е минал сериозно разместване от някой факир на фотошопа.

Телевизионната кула на в. Снежанка е един от символите на Радопите и Пампорово. Съоражението е построено през 70-те години от инж. Иван Янтахов. Строежът започва през 1973 г., като кулата е пусната в експлоатация през 1978 г.

Полуголите снимки са нещо обичайно за залязващата звезда и дори възмущението на Кобрата не може да я откаже. Да показва тялото си Андреа не спря, дори когато качи рязко килограми и вече не е секссимволът, който беше преди десетина година. Вместо това е решила да продължава да поддържа този имидж със специални ефекти. Уви, на живо ситуацията е съвсем различна и не случайно е забранила на заведенията, в които пее, да я снимат. Нито пък разрешава снимки с фенове.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 151 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook