Клюки от България 

Алисия би шута на Бирмата

Веднага след като стана ясно, че семейството на Бирмата е разследвано за укриване на данъци и незаконно производство на акцизни стоки, Алисия напусна сина на Евлоги Станоев – Жоро, по-известен като Малката Бирма.

Певицата има връзка с него от 3 години. И въпреки, че никой, освен майката на Жоро, не повярва в искреността на техните чувства, те дори заживяха под един покрив. Преди време тя се премести в огромното имение на богаташа. Там тя заживя заедно със сина си и майката на Жоро – Лидка, която е нейна първа дружка. Двете дами са неразделни. Последно те бяха на почивка в Марбела.

Веднага след избухването на скандала, Алисия напуснала луксозното имение на любимия си заедно със своя син Валери. Певицата не желае да се забърква в скандали. Но освен проблемите на Станоеви, изпълнителката има още една основателна причина да се изнесе от дома на любимия си.

Само преди седмица между тях се разигра същински екшън. Заради случилото се изпълнителката дори отложи изявата си в Благоевград. Според очевидци, Бирмата посегнал на Алисия, след като я обвинил, че му изневерява с личния си шофьор, пише „България днес“.

Именно Георги Станоев е главният виновник за популярността на фамилията му. Той постоянно се забърква в скандали заради връзките си с известни дами. Преди да започне връзка с Алисия, той беше обвързан с Преслава, допълва изданието.

Източник: vnovinitebg.com

Facebook коментари
(Visited 145 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook