Риалити 

Александра Тюркмен проговори за последния ден на баща си

Александра Тюркмен разказа за последния ден с баща си Филип Найденов-Фатик, когото очевидно не успява да прежали.

Припомняме, че Филип Найденов-Фатик е от известната фамилия Шабан, сирийци, дошли да живеят в България през 60-те години на миналия век. Баща му Исмет Шабан – Големия Фатик е близък с фамилията на диктатора Тодор Живков и Държавна сигурност. Твърди се, че той участва в търговията с оръжия на „Кинтекс“ и работи за контраразузнаването. Заради дарени антики на стойност над 200 000 долара Шабан е удостоен с орден „Кирил и Методий – I степен“.

След смъртта на бащата през 1998 г. синът му Фатик наследява целия бизнес на фамилията Тюркмен, която е част от голям кюрдско-сирийски клан. Официално фирмите му се занимават с отглеждане на птици, търговия и хранителна промишленост. Иначе към групировката на фамилията се причисляват дружества за търговия с петролни продукти, охранителна дейност и накротрафик.

На 19 август 2003 г. Маскираните стрелци го засичат на кръстовището на столичните булеварди „България“ и „Гоце Делчев“. Килърите откриват огън с „Калашников“ по луксозния му „Мерцедес“ и го правят на решето посред бял ден. Фатик е надупчен с 9 куршума.

За убийството са задържани Асен Петров-Шаки, Йосиф Йосифов – Йоско Костинбродския, Борис Арсов – Арчо Стефан, Даниел Георгиев и Ивайло Симеонов. По-късно всички са освободени от ареста, а Шаки и Борчо за застреляни.

Последният ден, който митичният бос прекарал с Александра и семейството си бил съвсем обикновен. Ловили риба и жаби на язовир Искър, а по-късно отишли на ресторант, разказа Александра. Тя била на 12, когато баща й бил застрелян и явно продължава да жали.

Не се разделя със снимката му, а дълго време, щом си спомнела за него, започвала да плаче, разказа красавицата в „Черешката на тортата“. Щерката направи в негова чест любимата му супа топчета, чиято рецепта е на майката на Фатик.

Зрителите се разделиха в мнението си за нереализираната актриса. Едни я поздравиха за чудесното представяне и уютния дом, други обаче обвиниха предаването, че прави реклама на мутреси.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 705 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook