Клюки от България 

Александра Богданска и Даниел Петканов очакват първото си дете (Снимка)

Александра Богданска и Даниел Петканов очакват първото си дете. Това потвърдиха и двамата, както е модерно в последно време, чрез социалната мрежа. След хилядите спекулации, че Александара е бременна през последните месеци, тя най-накрая потвърди. Богданска публикува в социалната мрежа снимка, на която са тя и Даниел. Лудият репортер държи снимки от видеозон.

„Познайте кой е бременният този път?“, пише Александра. „Много хора си мислеха, че нашият брак е фалшив и сме го направили за пари или за слава, но истината е, че когато нещо е истинско, то устоява на времето, препятствията и грешките, за да направи път на едно НОВО НАЧАЛО!“, допълва Богданска.

Буквално за минути публикацията събра хиляди харесвания и мили пожелания от феновете на семейството. С кадъра Александра и Даниел показаха на зложелателите, че любовта им е истинска и не е просто „мисия“ от риалити формат. Много дълго време те бяха обвинявани, че са се оженили за пари и че бракът им е фалшив, само за пред камерите на „ВИП Брадър“.

Преди броени часове Александра и Даниел сложиха край на всички спекулации по техен адрес с кадъра, на който Лудият репортер държи снимки от видеозон. След многобройни перипетии, Александра и Даниел успяха да докажат, че истинската любов може да се пребори с всичко и всички. А тяхната устоя на много неща. Сега двамата правят път на „едно ново начало“ с първото си дете и слагат край на всички спекулации по техен адрес.

Под публикацията звездното семейство събра хиляди честитки и мили пожелания като: „Лека бременност, Алекс“, „Най-хубавото нещо…“, „Честито!!! Много любов!!!“, „Честито, готини!!! Това е прекрасна новина!!!“, „Много се радвам за вас!“, „Супер! Честито, семейство!“, „Честито на най-сладката мама!“, „Лека и безпроблемна бременност!!!“.

Въпреки всички перипетии, през които премина любовта на Александра и Даниел, тя издържа. И сега двамата очакват първата си рожба.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 212 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook