Клюки от България 

Алекс Сърчаджиева с втора тв изява след смъртта на Ласкин, проговори за…

Александра Сърчаджиева участва във втора телевизионна изява след смъртта на съпруга й Иван Ласкин. Актрисата беше поканена от Виктор Николаев и Ади Радева да разкаже за новия сериал, който стартира днес по Нова телевизия „Господин Х и морето“.

Гост в студиото беше и продуцентът на филма Димитър Гочев. В проекта Калин Врачански е изпратен като учител във Варна и оплита в интриги четири жени, на една от които ролята играе Сърчаджиева. Тя е амбициозната Ася Сарафова, която е съпруга на председателя на Общинския съвет във Варна, който иска да стане кмет на града.

„Филмът показва трудно ли е да бъдеш себе си, или е по-лесно да живееш зад маската, в която толкова хора живеят в днешно време. Всичко това е придружено с много, много хумор”, каза Алекс.

„Героинята ми е много строга, тя е подложена на системен тормоз. За мен е много интересно да играя в подобна роля, защото никога не съм го правила. Това е много далеч от начина, по който живея“, заяви чаровната артистка, която беше облечена цялата в черно.

Въпреки трагедията, която я сполетя, Сърчаджиева намираше сили да се усмихва докато разказваше развълнувано за сериала. Тя подсказа на зрителите да следят страницата във Фейсбук на новия проект, защото щяло да има игра с награда – пътуване до Варна.

„Довечера ще разберем дали съм се справила с героинята си. Всички да го гледате и утре да казвате само хубави неща“, завърши шеговито Алекс.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 69 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook