Клюки от България 

Алекс Сърчаджиева с нов мъж! Папарашка СНИМКА

Алекс Сърчаджиева, която съвсем скоро ще видим като повече от атрактивна водеща на новото риалити по Нова тв „Игри на волята“, не страда от мъжко внимание.

Актрисата, която преди 7 месеца загуби съпруга си Иван Ласкин и се опитва по всякакъв начин да не дава израз на болката, която сковава душата й, вече има нова компания.

Тези дни вдовицата на Ласкин бе ухажвана край морето от двама мъже едновременно, а флиртът се разигра пред очите на 8-годишната й дъщеричка София, пише „Уикенд“.

В момента Алекс е на Южното Черноморие заради новия риалити формат, който се снима на затънтения плаж „Липите“ край Синеморец. Заедно с нея е и малката й дъщеричка София, тъй като в столицата няма кой да я гледа.

През по-голямата част от деня Алекс е на снимки, но в късните следобедни часове тя и малката ходят на плаж. Онзи ден, например, Сърчаджиева и София газеха горещия пясък в компанията на двамата младежи. Най-вероятно те са колеги на Алекс от риалитито.

Господата обаче, обсипваха Сърчаджиева с внимание, а на моменти дори флиртуваха с нея. На задявките им тя отвръщаше със смях.

София пък имаше записан час в сърф училището на плажа, затова майка й и придружителите й предадоха момиченцето на инструктор.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 3 220 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook