Клюки от България 

Алекс Раева показа за сефте наедряло коремче (СНИМКА)

Алекс Раева сияе от щастие, а поредното категорично потвърждение за хубавите мигове, които изживява в ежедневието си, е актуална нейна снимка, от която личи, че вече е в доста напреднала бременност.

Певицата споделя за първи път свой фотос, а на кадъра е облечена в спортен панталон и късо бюстие – вероятно за да постави акцент именно на добре оформеното си наедряло коремче, пише „Монитор“.

В неформална обстановка, снимката показва, как нейна приятелка – дизайнерката на бижута Зора Романова, рисува усмихнато момиченце върху корема й, което спокойно може да се тълкува като намигване и за пола на дългоочакваната първа рожба на водещата на X Factor.

Веселият кадър е придружен от текст: „Ще бъде детска планета“ и хаштагове #soon#baby.

Припомняме, че Раева е във връзка с приятеля си вече повече от година, след като съдбата ги събра на една от екзотичните й ваканции за гмуркане. До момента обаче тя не е споделяла нито дума за любимия си, който видимо е по-възрастен от нея. Двамата се появиха за първи път заедно и на откриването на изложбата на Стилияна Узунова в галерия „Нирвана“ преди седмица./show.blitz.bg

Източник: Blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 62 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook