Риалити 

Алекс Раева пак се освини

Водещата на „Денсинг старс“ Алекс Раева отново се е ошишкала, забелязаха зрителите на Би Ти Ви. Наедряла е като приятелката си Белослава.

Бившата вокалистка на Слави Трифонов е качила около 15 килограма над някога вталената си фигура. Наедрялото й тяло лъсна в първия епизод на танцувалното шоу. Роклята не можеше да прикрие ханша, корема и ръцете на екранната половинка на Краси Радков.

Оказва се, че красавицата за пореден път е изгубила войната с килограмите. Певицата първоначално бе слаба, после рязко напълня, после се стопи след физическия и психическия тормоз, оказван й от бившата й половинка Камен Атов. След него Алекс се залюби с бизнесмена Любомир Палаханов и забременя от него. По време на бременността качи много килограми, които после успя да свали, но явно стресът в последно време се е отразил зле на физиката й. Бившата половинка на Слави неведнъж е признавала, че е склонна към напълняване и поддържането на добра форма й коства изключително много жертви и пот във фитнеса.

Алекс определено не се справи добре и като водеща на „Денсинг старс”. Химията между нея и Краси Радков не се получи, а зрителите бяха озадачени от народняшките реплики, които се подхвърляха по време на първия ефир. Риалитито не стартира добре и рейтигът му е с 10 процентни пункта под конкурентното „Хелс китчън”, което вървеше по Нова телевизия.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 49 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook