Риалити 

Алекс от „Ергенът“ проговори за бившия на Джулиана Гани СНИМКИ

Алекс Гърдева не е спирала с активността в социалните мрежи след края на „Ергенът“ и по всичко изглежда, че се надява в бъдеще да се ползва от сериозно внимание в социалните мрежи.

След като изясни дали е била с Виктор след края на риалити формата, спечелен от конкурентката й Виктория Капитонова, Александра не пропусна да разкрие и в какви отношения е с бившия на Джулиана Гани – фитнес треньорът Илиян Найденов.

Интересът около Александра Гърдева не спира дори седмици след финала на предаването „Ергенът“. Девойката малко по малко разкрива подробности от миналото си, но всички силно искат да разберат какво точно се случва с нея в момента и дали има мъж до себе си.

На партито след финала на „Ергенът“, когато Гърдева се появи с божествена черна рокля в компанията на Виктор Стоянов, двамата се озоваха някак и на рождения ден на бившия мъж на Джулиана Гани – Илиян Найденов. Една снимка обиколи интернет пространството и провокира много въпроси около нейната личност. На кадъра Алекс стои между Виктор и Илиян, но едната ѝ ръка се намира върху „голямата любов“ на Джулката. Двамата изглеждаха наистина много близки.

Е, психоложката сложи край на спекулациите. Тя сподели в стори в личния си профил, че двамата не са заедно, а просто тя си е купила неговия чай за отслабване, той се е свързвал с нея и така са се сближили. В дискотеката тя е била гост на неговия рожден ден.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 353 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook