Lifestyle 

Адреналинката с порното се снима във филм на Дисни

Адреналинката Яна участва в хитовия филм на Дисни „Дъмбо“, който тръгва по кината от 29 март. Яна, която доскоро бе част от балета на „Като две капки вода“, застава редом до едни от най-големите имена в Холивуд.

Бившата адреналинка от „Господари на ефира“ получава покана да се включи в снимките на филма покрай миналото си на гимнастичка. „Попаднах там заради художествената гимнастика. Бях с три съотборнички от родния ми град Бургас и една от София – Петя Точева, Жанина Трашлиева, Сребрина Желязкова и Жанина Иванова“, сподели Яна.

„Имаше изисквания да можем да правим шпагат и мост, както и да сме се занимавали с балет. Сцените, в които участваме са три. За тях репетирахме близо 2 седмици по цял ден. Холивудски хореографи ни дадоха какво ще правим. Два месеца снимахме в Англия. Както знаем от анимационното филмче „Дъмбо“, действието се развива в цирк и нашата роля беше на циркови артисти, акробати. Част от екипа беше същият, който снима и „Игра на тронове“. Изключителни професионалисти“, разказа адреналинката пред наш репортер.

„Дъмбо“ се очертава като един от тоталните кинофаворити за 2019 год. не само заради носталгичната нотка, напомняща на детство и безгрижие, но и заради грандиозната му реализация в съвременен дух, дело на великолепния режисьор Тим Бъртън. Колин Фарел лично поздравил нашите момичета за перфектно свършената работа. „Изключително семен и много по-секси на живо“, споделя впечатленията си за него Яна.

Запитана защо не я виждаме в балета на „Капките“ този сезон, тя ни зиненада с новината, че чака второ дете. Адреналинката е в седмия месец и е спряла всички работни ангажименти.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 104 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook