Клюки от България 

Ад в поп фолка! Певец нападна брутално Люси Иларионов, съди го

Поп фолк певецът Меди нападна брутално Люси Иларионов и го заплаши със съд, след като видеото му бе свалено от интернет заради неуредени отношения с режисьора.

Става дума за песента „Дивана“, която 26-годишният брюнет пусна в началото на лятото. Благодарение на парчето и видеото той получил много добре платени ангажименти, но така и не се разплатил с Люси. Отказвал да го направи с месеци, а когато двамата говорили, се държал нагло, пише HotNews.bg.

Затова Иларионов поискал премахването на клипа от всички платформи видеосподеляне и от ротация в телевизия „Планета“ . След като надписът за свалянето се появи на мястото на „Диван”, Меди написа пост в социалните мрежи, в който отхвърли обвиненията: „Гледам да не обръщам внимание на слухове по мой адрес, но няма как да замълча, когато името ми се петни и то в скалъпени истории за пари. Всеки, който ме познава знае, че аз съм човек, който никога и на никого не е дължал.

За лъжите, които Людмил Иларионов- Люси говори по мой адрес, аз ще си потърся правата в съда, както и към всеки, който е тръгнал да пише клевети, без да си провери информацията. Абсурдно е да се твърди, че клипът ми е свален, защото дължа пари. Всеки един, който има видеото преди мен, а в случая той е режисьор и е нормално да го има, може да го свали. Абсолютен опит за изнудване и търсене на слава. Това явно си е негова практика!

Обръщам се КЪМ КОЛЕГИТЕ … не правете същата грешка и не се доверявайте на този човек , да стои зад проектите ви . Ще си спестите излишни главоболия ! Искам да успокоя моите фенове и да им кажа, че съвсем скоро видеото ще бъде върнато и работим по въпроса. Всички права са си мои. Всичко е платено и е нагло да се лъже по този начин.

Явно успехът на песните ми е проблем за доста хора, които се чудят по какъв начин да опетнят името ми.” Успехът на Меди обаче е доста преувеличен и затова част от колегите му подозират, че гой се опитва да използва песента си, която вече се изтърка от изпълнения, за реклама. Свалянето на клипа, което не е доста често срещано у нас, кара всички в бранша да говорят за него и Иларионов, а и двамата в момента имат нужда не само от пиар, но и от пари.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 60 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook