Клюки от България 

Благо Георгиев заби нож в сърцето на Златка! Вижте какво подготвя

Футболната легенда Благо Георгиев се подготвя за сватба. Този слух се носи из светските среди у нас. Благой има вече 4 деца от три различни жени.

От пътвата си любов Христина има син и дъщеря. След което в Русия се ожени за красавицата Есмер, от която има малък син. И с двете дами, обаче последва бурна раздяла. След това Благой започна връзка с модела и инфлуенсър Златка Райкова, с която се превърнаха в една от знаковите светски двойки в България.

Двамата имат и син, с който често позираха за снимки. Благой е известен с много неща – плейбой, религиозен мъж, с времето се превърна в един от футболистите с най-много татуировки. А скоро може би ще стане и футболистът с най-много деца.

Благо и Златка вече са разделени, изтрили са общите си снимки, а за новата любов на футболиста упорито се говори, че е много по-младата плеймейтка Таня. Златка пък демонстрира безразличие, ала едва ли е така спокойно и най-вероятно страда, коментират запознати.

Благо се е оттеглил с младата девойка в имението си в Бали, където празнува Великден наскоро, а също и често води там децата си. Мнозина прогнозират, че Благой скоро пак ще е баща, говори се за бъдеща сватба и бебе, с което да задържи за по-дълго младата си любима до себе си, пише kliuki.bg.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 139 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook