Клюки от България 

Най-после! Орлин Павлов показа новата си изгора (Виж коя е)

Тази година любовта се усмихна на Орлин Павлов. Чаровният актьор и певец имаше куп любовни разочарования, но сега, по всичко изглежда, е намерил любовта.

Защото наскоро той публично се появи с новата си тръпка. И въпреки слуховете за раздяла с нея, това се оказа младата мулатка.

Двамата бяха забелязани за първи път в местен хипермаркет, където пазаруваха и флиртуваха. Тогава близки до обкръжението на актьора издадоха, че той бил „влюбен като ученик”. Но не разкриха самоличността на дамата, пленила сърцето на чаровника.

Сега обаче влюбените не се скриха от любопитните погледи, а открито демонстрираха любовта си. Те се появиха заедно на светско парти, а през цялото време Орлин Павлов не спираше да дарява любимата си със стотици нежни прегръдки.

През цялата вечер той не се отдели и за миг от приятелката си. А когато се качи на сцената, не я изпускаше от поглед. Смуглата девойка изглеждаше видимо доволна и много щастлива от това показване на привързаност и обич.

Така Орлин Павлов опроверга слуховете, че се е разделил с 20-годишната мулатка и гледа вече към друга жена.

Звездата на „Скъпи наследници” за първи път показва публично новото си гадже. Певецът не бързаше да дава гласност за промените в живота си доскоро.

Защото всяка една показност му костваше края на връзката. Но по всичко изглежда, че вече е преодолял страха и открито демонстрира чувствата си към красивата мулатка.

Този свеж полъх в живота на Орлин Павлов е напълно заслужен, след толкова много разочарования от нежния пол. Една от последните публични връзки на певеца бе с младата актриса Лина Роскин.

После бе забелязан с млада и известна юристка. Но и двете връзки завършиха катастрофално за актьора.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 80 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook