Клюки от България 

Бременната Мариана Попова стана булка (Снимки)

Бременната Мариана Попова стана булка. Бъдещата майка сподели кадри в красива булчинска рокля в социалните мрежи. Снимките на Мариана са част от фотосесия, но тя и Веселин Плачков планират сватба и в истинския живот.

„Не сме планирали нито къде, нито кога, но знаем, че ще се оженим“, споделя актьорът пред „Монитор“, пише dir.bg. В момента двамата влюбени се подготвят да посрещнат своята дъщеричка, която ще се роди през октомври.

Мариана и Веселин са подготвили почти всичко за появата на малката, а единственото, което все още не са купили е кошче, споделя Плачков. Те обаче не са направили стая на бебето, защото за тях раждането е като първия учебен ден и всичко се купува в последния момент. Мариана все по-рядко излиза на сцената, а Веселин усилено работи в Бургаския театър.

Певицата и актьорът се сгодиха през март. Мариана съобщи новината в социалната мрежа и показа красивия годежен пръстен, подарен й от нейния любим.

„Свършиха размислите и страстите. Бебето беше планирано. Новината много го промени. Той е изключително грижовен и търпелив към двете ни деца. Не ги дели на мои и твои. Обича ги еднакво“, сподели преди време Мариана. „Никога досега в живота ми не съм усещала така мъжко рамо. От първия момент, в който Веси ме прегърна, знаех, че това е моят мъж“, каза още тя.

Сега Мариана и Веселин очакват първия си общ наследник далеч от шума и натовареното ежедневие в София. Те вече живеят на село. „Сега съм селянка и не ме е срам, напротив – кеф ми е“, казва певицата. „Много е смешно, че на цената на един отвратителен апартамент в София можеш да си купиш цяло красиво имение. И отиваш на прекрасна природа, сред добри, спокойни, лежерни хора…Тук динамиката е друга“, разказва Мариана.

А сватба певицата и актьорът може би ще направят след като малката Екатерина поотрасне.
Мариана Попова се показа с красива сватбена рокля сн. dir.bg

Източник: kliuku.ws

Facebook коментари
(Visited 1 244 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook