Клюки от света 

74-годишната Голди Хоун се разхожда по улиците без бельо (Снимки)

На Голди Хоун й се носеше славата на най-изящната блондинка на Холивуд. А нейната фигура подлудяваше мъжете.

Тази година актрисата ще навърши 75 години, но все пак е запазила младежката си грация. Тя бе забелязана по улиците на Брентуд с впит по тялото клин, черна тениска, под която липсваше сутиен. Но тя изобщо не бе притеснена.

Дори през младите си години знаменитостта бе известна с твърде смелите си решения за гардероба си. Любимата й дреха се оказа клина. В своя арсенал има голямо разнообразие от тях. За нея те са неизменен елемент и тя не ги допълва с туника.

Все пак даже на 74 години физическата форма на актрисата й позволява да носи такива дрехи. Тя е фен на здравословния начин на живот – всеки ден прави упражнения, кара колело и често бяга.

С лицето й обаче нещата са по-сложни. Тя не може да скрие промените на възрастта и сякаш не разбира, че от красотата й не е останало почти нищо.

Нейните фенове обаче единствено бяха разтревожени, че излизайки от къщи тя не носи нито маска, нито друго защитно облекло. Тя е изложена на по-голям риск от зараза от другите заради своята възраст и би трябвало да спазва карантината по-стриктно, предават от wday.ru.

Източник: razkrtia.com

 

Facebook коментари
(Visited 32 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook