Горещо 

Десислава Радева коментира екшъна между служители на НСО и МВР и разкри дали е била в автомобила!

Първата дама Десислава Радева коментира видеото с кола на НСО, което разбуни духовете в социалните мрежи. Авторът на клипа твърди, че в автомобила, спрян от служители на „Пътна полиция“ заради нарушение, се е возила лично тя.

„Днес (бел.ред. вчера) в публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил“, написа Радева в личния си профил във Фейсбук.

„Някои медии избързаха с вметки като „бронирата кола на Радева”, „ескорта на Радева”, „пътната полиция не е съставила акт на съпругата на президента”… Нека е ясно – колата, която ползвам не е бронирана. Ескорт предполага поне две коли, а не една, какъвто е моя случай. И… това ми е много важно, моля ви кажете ми какъв точно акт да се издаде от Пътна полиция на лице, което физически не присъства на мястото, няма правомощия и никога не е управлявало автомобил на НСО. Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава. В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха, че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така. Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил… Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой…“, посочва в заключение съпругата на Румен Радев.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 75 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook