Риалити 

4000 жени ще се борят за новия „Ерген“, той още е под прикритие

Близо 4 хиляди момичета са заявили желание да се борят за сърцето на Ергена. Кипи оспорван кастинг, пише woman.bg.

Засега самоличността на този мускулест, красив и талантлив принц остава под прикритие. Преди време се заговори, че най-вероятно в ролята на желания мачо ще влезе актьорът Филип Буков. Той се опита да отрече новината, дори публикува забавна снимка с козичка и написа под нея: „Намерих я, няма нужда да ходя в Ергенът“.

Това разсърди доста от последователките му в Инстаграм, които коментираха, че написаното от Буков е проява на лошо възпитание.

Сега отново се заговори, че Буков е най-вероятният Ерген, пише „Флагман“. Според запознати, от екипа още преговарят за условията със звездата от „Откраднат живот“. Филип Бyкoв e любимeц нa дaмcкaтa ayдитopия oщe c poлятa cи нa дoктop Xaджиxpиcтeв в cepиaлa „Oткpaднaт живoт”, a cлeд тoвa зaтвъpди пoзициитe cи нa ceкccимвoл в „Taткoвци“.

Филип Буков проговори: той ли ще е новият Ерген?

От екипа издават, че други двама фаворити за шоуто – влогърът Любомир Жечев, и най-желаният от продуцентите турски актьор Илхан Шен, са отпаднали. Жечев е отказал, а Илхан Шен в момента има снимки за нов сериал в родината си.

Те едва ли подозират какво шоу изпускат! Толкова много жени да ти дойдат на крака, да се заливат с питиета и да използват удари под кръста за една роза, си е направо голям късмет в днешно време. Я само се запитайте къде днес ще намерите девствена мома за женене? При тези ранни социални контакти да срещнеш такава жена си е равносилно на това да видиш еднорог. Ще съжалява Илхан. Изпусна си късмета направо!

Източник: novini.bg

Facebook коментари
(Visited 138 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook