Клюки от света 

40 години по-късно: Нови разкрития за мистериозната смърт на холивудската красавица Натали Ууд

Почти 40 г. след смъртта на актрисата Натали Ууд случаят все още продължава да е забулен от една неразрешима мистерия. Денис Дейвърн, капитанът на яхтата, в който пътува актрисата малко преди да се удави, проговаря за случая в студиото на култовото телевизионно предаване на д-р Оз. В интервюто Дейвърн споделя за караницата между Ууд и нейният съпруг Робърт Уагнър, която се е случила малко преди актрисата да изчезне.

Капитанът споделя и за това как актьорът Кристофър Уокън, който също пътува с тях на кораба, се разплакал, когато разбрал, че Натали е изчезнала. Тялото на тогава 43-годишната актриса е открито изхвърлено от морето на брега на остров Каталина, южна Калифорния, през ноември 1981 г. Дейвърн описва караницата, която Ууд и Уагнър са имали преди тя да изчезне от яхтата, като истинска „буря”.

„Всичко беше с краката нагоре в каютата, беше един ужас. Вътре открих една от обиците ѝ, която беше захвърлена в един от ъглите на каютата”, обяснява капитанът.

В нощта на злополуката валял силен дъжд и морето било бурно. През същата нощ актрисата пада в морето, облечена в своята нощница и червена жилетка, а тялото ѝ е открито на сутринта на следващия ден. Експертите определят като причината за смъртта удавяне. Случаят е в прокуратурата е затворен за две седмици, тъй като е определен като „инцидент”.

През 2011 г. обаче детектив Ралф Фернандес и лейтенант Джон Корина решават отново да отворят случая за разследване. След тяхното разследване причината за смъртта на актрисата продължава да бъде удавяне, придружено от други неясни причини.

За случилото се през онази трагична вечер съществуват две версии. И двете са категорични по отношение на това, че всички на яхтата са били прекалили с консумацията на алкохол.

Според версията на Уагнър и Уокън актрисата се е оттеглила в каютата си и няколко часа по-късно те осъзнали, че тя всъщност не е била там, след като отишли да я потърсят. Капитанът обаче твърди друго. Според него двойката е имала сериозен скандал в задната част на яхтата. Скандал, който е приключил изведнъж с изчезването на Натали.

Източник: vesti.bg

Facebook коментари
(Visited 27 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook