Клюки от България 

100 кила най-сетне я показа СНИМКА

Рапърът Явор Янакиев, известен като 100 Кила си показа дипломата за завършено средно образование, пише „Монитор“. Певецът вече е официално завършил и се похвали с документа на всичките си почитатели и последователи в социалната мрежа „Инстаграм“.

Под кадъра на дипломата си той написа: „Благодаря 2020“. Припомняме ви, че изпълнителят на „моето момиче“ се готвеше да отпразнува завършването си с щур абитуриентски бал, но заради пандемията плановете му се провалиха.

Въпреки това той е изключително горд, че вече е завършил. От своя страна почитатели и приятели го заляха с честитки и му пожелаха „На добър час“.Рапърът Явор Янакиев, известен като 100 Кила си показа дипломата за завършено средно образование. Певецът вече е официално завършил и се похвали с документа на всичките си почитатели и последователи в социалната мрежа „Инстаграм“.

Под кадъра на дипломата си той написа: „Благодаря 2020“. Припомняме ви, че изпълнителят на „моето момиче“ се готвеше да отпразнува завършването си с щур абитуриентски бал, но заради пандемията плановете му се провалиха. Въпреки това той е изключително горд, че вече е завършил. От своя страна почитатели и приятели го заляха с честитки и му пожелаха „На добър час“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 12 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook