Lifestyle 

Зрителка: Разкошен финал, аз даже още бърша сълзите си

С бурни аплодисменти, усмивки и сълзи. Така се разделиха с хитовия сериал на БНТ „Вина“ стотици зрители, събрали се на площада в Сандански тази вечер, за да гледат заедно последния епизод от втория сезон на любимата поредица.

За излъчването му в Сандански с ретро автомобили пристигнаха и част от актьорите на „Вина“, както и режисьорът Виктор Божинов и изпълнителният продуцент Надежда Цветкова. Хора от цяла България дойдоха в града специално за прожекцията, а емоциите от преживяното не стихнаха дълго след края на епизода. Желанието на всички беше еднакво – да има и трети сезон на сериала.

„Разкошен финал, аз даже още бърша сълзите си, дядо Станко беше прекрасен и цялото послание за доброта и да бъдем християни, особено в навечерието на Великден. Най-прекрасният сериал, който може да съществува!“

„Като цяло режисурата, актьорите… Беше невероятно!“

„Със сигурност, като човек, който харесва българското кино, смятам, че това е нещо доста добро от нещата, които са излизали на екран, със сигурност с нетърпение очаквам трети сезон!“, споделиха пред камерата на БНТ зрители след последния епизод на сериала.

През втория сезон „Вина“ достигна до 2 412 000 зрители с излъчените 11 епизода, а данните сочат огромен зрителски интерес, който е с 30% по-висок в сравнение с първия сезон. „Вината“ за тези резултати е на всички от екипа, убедени са режисьорът Виктор Божинов и изпълнителният продуцент Надежда Цветкова.

Източник: plovdiv24.bg

 

Facebook коментари
(Visited 10 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook