Клюки от света 

Женско царство! Башак Дизер на парти-ваканция във Фетхие

Женско царство! Модната дизайнерка Башак Дизер и актьорът Къванч Татлату се разделиха. И докато любимецът от „Перла“ снима поредния си филм някъде из улиците на Истанбул, съпругата му реши да разпусне по женски в курорта Фетхие.

Красивата Башак демонстрира изключително стройна фигура и свежо настроение, позирайки с тъмни очила, къса пола и тъмносин бански костюм. Факт е, че стилистката може да изглежда като мажоретка и това си личи.

Благодарение на правилния си хранителен режим и на факта, че се грижи непрекъснато за себе си, Башак винаги е ослепителна. Звездата не пропусна да покаже и къде са отседнали с компанията си.

Слънчевият курорт, който приятелките са избрали, определено не е място, за самотни хора. Фетхие се слави с чистите си плажове, топлите морски води, хубавата риба и невероятната кухня. Модната дизайнерка не се сдържа да сподели снимки от ваканцията си. Без съмнение очарователния й съпруг е бил силно разочарован от това, че не може да присъства на купона.

Предполага се, че Башак използва престоя си там, не само за забавления с приятелки, но и да се посвети на новата си колекция. Факт е, че модната дизайнерка напоследък е толкова популярна, че непрекъснато я търсят за различни проекти. Всъщност точно така се запозна и с настоящия си съпруг. Не е тайна, че двамата се запознаха на снимачната площадка на „С Русия в сърцето“. И въпреки че актьорът бе заобиколен от някои от най-красивите актриси в Турция, сърцето му открадна именно скромната Дизер.

Малцина знаят, че това е втори брак за турската роза. А още по-малко са тези, които отдават значение на факта, че тя е по-възрастна от съпруга си и то с немалко години. Но за нито един от двамата това няма никакво значение, а точно обратното — само придава хармония на връзката им.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 122 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook